Nóż japoński do warzyw kuty dł. 8 cm niebieski TITANIUM - KASUMI
Opis
Cechy produktu
- ostrze: stal molibdenowo-wanadowa
- wzmacniająca powłoka tytanowa
- metal nietoksyczny
- odporny na korozję i ścieranie
- generowanie jonów żelaza na powierzchni eliminuje metaliczny posmak krojonej żywności
- nie absorbuje zapachów
- nie wywołuje alergii
- najwyższa ostrość
- rękojeść: polipropylen
- odporny na temperaturę do 90 C
Marka Kasumi to jeden z najstarszych producentów noży. Od ponad 800 lat specjalizuje się w tworzeniu wysokiej jakości noży kuchennych w Japońskim mieście Seki związanym historycznie z tradycją wykuwania mieczy. Ich fenomenalna ostrość, odporność na korozję, idealne wyważenie oraz wygodna rękojeść sprawiają, że każdy ich użytkownik poczuje się wyjątkowo.
Opinie o produkcie (0)
Infolinia:
698 613 263