
Producent
Kształt stalki
Rodzaj szlifu
Długość
Rodzaj ostrzałki
Cena
-
od
do
Bogaty asortyment naszego sklepu internetowego obejmuje różnego rodzaju ostrzałki do noży kuchennych oraz stalki do ostrzenia noży. Jeżeli chodzi o produkty pierwszego typu, do dyspozycji klientów oddajemy między innymi modele diamentowe, typu V, elektryczne, kompaktowe, typu dog bone lub pręt. Drugi rodzaj wymienionych wyrobów podzielić można na stalowe, ceramiczne oraz diamentowe. Tym, co łączy wszystkie oferowane przez nas modele, jest najwyższa jakość wykonania z dbałością o każdy, nawet najmniejszy detal. Sprawia to, że sprostają one oczekiwaniom najbardziej wymagających kucharzy i miłośników gotowania.

















Wyjątkowy model ostrzałki do noży kuchennych
Godną polecenia ostrzałką do noży kuchennych jest między innymi Diamond Hone 464 - CHEF'S CHOICE CC-464. To ergonomiczne, precyzyjne, manualne narzędzie pozwalające naostrzyć każdy rodzaj noża, w dodatku najszybsze na rynku. Zawiera wygodny, ergonomiczny uchwyt gwarantujący bezpieczeństwo i stabilność użytkowania. Na uwagę zasługuje tutaj także dwustopniowy system ostrzenia pod postacią dysku diamentowego oraz ultra-drobnego diamentowego. Za ich sprawą powstaje maksymalnie ostre, mocne ostrze w kształcie gotyckiego V. Drugi stopień dysku tworzy mikroskopijne ząbki na ostrzu umożliwiające krojenie produktów włóknistych, np. mięsa.
Wartą uwagi jest także ostrzałka elektryczna do noży RS-75 DICK 9806000. Cechuje się prostą obsługą, niskim poziomem hałasu, a także małymi wibracjami silnika. Zawiera trwałe, diamentowe tarcze szlifierskie, a gumowe stopki wpływają na stabilność podczas pracy. Urządzenie spełnia wszelkie normy Unii Europejskiej, m.in. związane z Bezpieczeństwem i Higieną Pracy. Polecamy również ostrzałkę elektryczną SM-111 DICK 9821000" - to profesjonalny sprzęt dla wszelkich typów noży i ostrzy.
Stalki do ostrzenia noży
W naszym asortymencie można znaleźć także rozmaite stalki do ostrzenia noży takich producentów, jak: Dick, Giesser, Chef’sChoice. Cechują się optymalną szerokością szlifowania, wykonane są ze stali, pokryte chromem, a w niektórych modelach powierzchnię roboczą tworzy powłoka diamentowa. Wygodna rękojeść pozwala na swobodną pracę.
Ostrzałki do noży kuchennych
Ostrzenie noży to czynność, która jest niezbędna w przypadku naprawdę wysokiej jakości, profesjonalnych noży, wykorzystywanych każdego dnia podczas przygotowywania posiłków. W kontekście wymagającej pracy na kuchni, ostrzenie noży kuchennych jest rzeczą obowiązkową, która pozwala na szybsze, bardziej precyzyjne oraz efektowne cięcie. Dzięki ostrzałkom do noży kuchennych profesjonalne noże służą wiernie latami. Nie da się ukryć, że ostrzałka do noży przyda się również każdemu z nas na użytek domowy.
Ostrzałki - manualne oraz elektryczne
Nasze ostrzałki są wykorzystywane równie chętnie przez użytkowników profesjonalnych noży najnowszej generacji, jak i posiadaczy noży przechodzących wręcz z pokolenia na pokolenie kolejnych, młodych kucharzy. Niezależnie od sentymentalnej wartości tych ostatnich, warto sprawdzić, jak współpracują z ostrzałkami do noży kuchennych nasze nowoczesne, profesjonalne noże. W asortymencie uwzględniliśmy stalki do ostrzenia noży, ostrzałki manualne oraz elektryczne takich producentów, jak: DICK, Sanelli, Giesser, Chef'sChoice, Hendi i Stalgast.
Infolinia:
698 613 263