
Producent
Kolor rączki
Typ noża
Długość ostrza
Typ ostrza
Cena
-
od
do
Profesjonalne noże do mięsa są niezbędnym atrybutem zawodowych kucharzy, jak również miłośników gastronomii. Podłużna klinga, lekko trójkątny kształt i precyzyjne ostrze to walory, którymi charakteryzuje się wysokiej jakości nóż przeznaczony do porcjowania mięsa. Jego budowa i ostrość mają za zadanie ułatwić krojenie mięsa włóknistego, a także szybkie oddzielenie go od kości. W ofercie przygotowaliśmy noże o zróżnicowanych parametrach. Wysoka jakość stal, rodzaje rękojeści oraz kształt ostrza umożliwiają wybór względem indywidualnych potrzeb i preferencji. Zainteresowaniem cieszą się wygodne noże do mięsa Victorinox, jak również profesjonalne ostrza Barbecue Giesser PremiumCut. Ciekawie wykończona rękojeść i wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowa są gwarancją jakości, ważną dla każdego pasjonata kuchni.













Profesjonalne noże do mięsa z gładkim ostrzem
Noże do mięsa o ergonomicznym kształcie rękojeści znacznie ułatwiają pracę. Doskonałe kształty i gładkie ostrza błyskawicznie radzą sobie z nawet najbardziej wymagającymi potrawami. Profesjonalne noże do mięsa dzięki szerokiemu ostrzu o optymalnej twardości gwarantują swobodę i komfort użytkowania. Do dyspozycji klientów oddajemy modele do trybowania z silikonowym uchwytem, noże Giesser do steków z drewnianą rączką, niezawodny w kuchni nóż masarski o długości ostrza 26 cm z odporną na działanie wysokich temperatur rękojeścią oraz ułatwiający szybkie porcjowanie mięsa szwajcarski nóż Victorinox z wyjątkowo ostrą krawędzią ostrza ze stali nierdzewnej. Dostępne w naszej ofercie profesjonalne noże są wykorzystywane w branży gastronomicznej przez szefów kuchni ceniących komfort i precyzję użytkowania.
Infolinia:
698 613 263