Producenci
Promocje
Ostrzałka elektryczna Diamond Hone 320 | Chef'sChoice CC-320
Ostrzałka elektryczna Diamond Hone 320 | Chef'sChoice CC-320
777,30 zł 710,00 zł 631,95 zł 577,24 zł
szt.
Stalka owalna titan szlif ostry z powłoką tytanową 30 cm | Dick Dickoron 7910330
Stalka owalna titan szlif ostry z powłoką tytanową 30 cm | Dick Dickoron 7910330
363,90 zł 339,00 zł 295,85 zł 275,61 zł
szt.
Nóż Sashimi 24 cm | Kasumi Damascus 85024
Nóż Sashimi 24 cm | Kasumi Damascus 85024
946,49 zł 918,00 zł 769,50 zł 746,34 zł
szt.
Ostrzałka elektryczna Angle Select 1520 | Chef'sChoice CC-1520
Ostrzałka elektryczna Angle Select 1520 | Chef'sChoice CC-1520
1 119,29 zł 1 111,00 zł 909,99 zł 903,25 zł
szt.
Nóż szefa kuchni 23 cm | Giesser BestCut 8680
Nóż szefa kuchni 23 cm | Giesser BestCut 8680
234,67 zł 229,00 zł 190,79 zł 186,18 zł
szt.
Nóż szefa kuchni 20 cm | Giesser BestCut 8680
Nóż szefa kuchni 20 cm | Giesser BestCut 8680
213,48 zł 199,00 zł 173,56 zł 161,79 zł
szt.
Stalka owalna polish szlif polerski 30 cm | Dick Dickoron 7550330
Stalka owalna polish szlif polerski 30 cm | Dick Dickoron 7550330
293,59 zł 279,00 zł 238,69 zł 226,83 zł
szt.
Stalka okrągła szlif standardowy 30 cm | Dick 7171130
Stalka okrągła szlif standardowy 30 cm | Dick 7171130
172,19 zł 155,00 zł 139,99 zł 126,02 zł
szt.
profesjonalne-noze.pl

Nóż jest podstawowym narzędziem pracy używanym w wielu profesjach i mimo coraz większego udziału urządzeń mechanicznych w procesie krojenia, porcjowania i siekania, pozostaje on niezastąpiony w codziennej pracy kucharza.

Najwięcej rodzajów noży wykorzystywanych jest w gastronomii, dlatego dla osób czynnie zajmujących się przyrządzaniem posiłków przygotowaliśmy bogatą ofertę noży do różnych zastosowań; od noży szefa kuchni w wersji kutej i walcowanej, przez modele ceramiczne, po noże SANTOKU. Kategoria KUCHNIA zawiera też noże do warzyw, sera, ziół, tasaki i noże uniwersalne. Uzupełnieniem oferty są listwy magnetyczne ułatwiające organizację pracy. Nasza firma proponuje również różnego rodzaju noże dekoracyjne, np. do masła, do cytrusów, do wycinania kulek, pasków, spirali i innych kształtów.

Noże masarskie, rozbiorowe i ubojowe to oferta skierowana dla przemysłu mięsnego. Kategoria zawiera pełną ofertę trybowników elastycznych, prostych, twardych i wąskich firmy Giesser. Specjaliści dokonujący zakupów noży dla zakładów mięsnych i stoisk rozbiorowych, wdrażających jednocześnie HACCP, wiedzą, jak istotny jest ergonomiczny kształt i kolor rękojeści a oprócz ceny zakupu, jak ważna jest trwałość i wytrzymałość produktu.

Aby noże były zawsze ostre – polecamy szeroki wybór ostrzałek do noży elektrycznych i manualnych, drutów, kamieni do ostrzenia od różnych producentów. W sklepie dostępne są również deski do krojenia w różnych rozmiarach, drewniane oraz polietylenowe.

Wychodząc naprzeciw potrzebom Klientów i ułatwiając jednocześnie proces zakupowy, stworzyliśmy nowoczesną platformę zakupową, wyposażoną w wygodny i intuicyjny system przeglądania oraz zamawiania. Dzięki wbudowanym filtrom, szybko można poznać ofertę producentów noży w zakresie przeznaczenia, rozbudowanej kolorystyki, rodzaju rękojeści, długości ostrza. Poszukiwanie właściwego rozwiązania, które dotychczas najczęściej było procesem czasochłonnym, żmudnym i mało klarownym, u nas staje się przyjemnością :-)

Naszymi atutami są bogata oferta, fachowa obsługa i atrakcyjne ceny.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl