
Kolor rączki
Typ noża
-
nóż szefa kuchni (1)
-
nóż do ryb (10)
-
tasak (29)
-
trybownik (3)
-
trybownik elastyczny (50)
-
trybownik półelastyczny (48)
-
trybownik twardy (55)
-
trybownik prosty (27)
-
trybownik szeroki (5)
-
trybownik wąski (50)
-
nóż do filetowania (27)
-
nóż do jelit (6)
-
nóż do wędlin i kiełbas (107)
-
nóż do skórowania (24)
-
nóż rozbiorowy (83)
-
nóż ubojowy (100)
-
nóż masarski (118)
Długość ostrza
-
10 cm (15)
-
11 cm (2)
-
12 cm (4)
-
13 cm (103)
-
14 cm (8)
-
15 cm (120)
-
16 cm (49)
-
17 cm (14)
-
18 cm (87)
-
19 cm (7)
-
20 cm (22)
-
21 cm (91)
-
22 cm (20)
-
23 cm (4)
-
24 cm (39)
-
25 cm (39)
-
26 cm (5)
-
27 cm (18)
-
28 cm (30)
-
30 cm (23)
-
31 cm (18)
-
32 cm (5)
-
34 cm (1)
-
35 cm (1)
-
36 cm (10)
-
37 cm (1)
-
40 cm (2)
-
45 cm (2)
-
49 cm (1)
Typ ostrza
Infolinia:
12 283 02 63