
Producent
Kolor rączki
Typ noża
-
nóż szefa kuchni (119)
-
nóż do mięsa (14)
-
nóż do warzyw (76)
-
nóż do ryb (16)
-
nóż do sera (36)
-
nóż do chleba (55)
-
nóż do krojenia (37)
-
nóż do steków (13)
-
nóż uniwersalny (98)
-
santoku (30)
-
tasak (21)
-
trybownik elastyczny (5)
-
trybownik twardy (1)
-
trybownik prosty (7)
-
trybownik szeroki (4)
-
trybownik wąski (8)
-
nóż do filetowania (21)
-
nóż do ryb (2)
-
nóż do wędlin i kiełbas (4)
-
nóż rozbiorowy (1)
-
nóż ubojowy (3)
-
nóż masarski (11)
-
nóż do carvingu (2)
-
noże azjatyckie (21)
-
nóż dekoracyjny (4)
-
widelec do porcjowania mięsa (13)
Długość ostrza
-
5 cm (1)
-
6 cm (11)
-
7 cm (11)
-
8 cm (20)
-
9 cm (17)
-
10 cm (24)
-
11 cm (23)
-
12 cm (30)
-
13 cm (23)
-
14 cm (7)
-
15 cm (54)
-
16 cm (38)
-
17 cm (18)
-
18 cm (64)
-
19 cm (5)
-
20 cm (52)
-
21 cm (43)
-
22 cm (7)
-
23 cm (25)
-
24 cm (13)
-
25 cm (38)
-
26 cm (34)
-
27 cm (2)
-
28 cm (1)
-
29 cm (4)
-
30 cm (22)
-
31 cm (9)
-
32 cm (4)
-
33 cm (1)
-
34 cm (1)
-
35 cm (4)
-
36 cm (5)
-
40 cm (1)
Typ ostrza



Infolinia:
12 283 02 63