
Kolor rączki
Typ noża
Typ ostrza
Cena
-
od
do
Noże santoku to wyjątkowa linia noży kuchennych, pochodzących z kuchni japońskiej. Charakteryzują się krótką, szeroką i lekko zaokrągloną głownią oraz ergonomicznym uchwytem. Nazwa "santoku" pochodzi z języka japońskiego i oznacza "trzy cnoty", co odnosi się do trzech funkcji, które noże te mają spełniać: krojenia, siekania i filetowania
Noże santoku są niezwykle wszechstronne i mogą być używane do przygotowywania różnych potraw, od mięsa i ryb po warzywa i owoce. Szerokie i ostre ostrze ułatwia krojenie i siekanie.
W naszym sklepie posiadamy duży wybór noży w różnych rozmiarach od producentów takich jak Global,Victorinox, Dick, Giesser. Oferujemy noże z rękojeściami wykonanymi z różnych materiałów, między innymi drewno, tworzywo sztuczne czy stali nierdzewna, aby zapewnić naszym klientom wybór, który najlepiej odpowiada ich potrzebom i gustom.
Jeśli szukasz wszechstronnego noża, który będzie idealny do większości prac kuchennych, noże santoku to doskonały wybór. Zapewniamy najwyższą jakość i funkcjonalność.












Infolinia:
698 613 263